Snel informatie?

Eder

Vertrouwen dankzij ervaring en kwaliteit

Verwarmingstechniek is altijd al een van onze kerncompetenties geweest: in 1922 werd door Anton Eder I een klein éénmansmetaalbewerkingsbedrijf opgericht waar hij reeds de eerste kachels maakte. Sinds die tijd zijn medewerkers, bedrijfsleiders en handelspartners vol in de weer om van de huishoudens van vele mensen dankzij warmte, gezelligheid en comfort een echte thuis te maken.

Vooruitgang sinds vier generaties

De toenmalige eenmanszaak, die sinds kort een eeuw door de familie Eder geleid wordt, heeft vandaag ca. 150 medewerkers in dienst in Oostenrijk. „Vooral belangrijk zijn een verstandige en continue groei, tegen de achtergrond van het economisch denken“, aldus Alfred Eder, verkoopsmanager van het bedrijf. „Om decennia te kunnen overleven, moet men in staat zijn om korte-termijnmodetrends van lange-termijnveranderingen in de behoeften van klanten te onderscheiden.“

Eder vandaag voor de toekomst

Verwarming is bij Eder niet uitsluitend zakendoen, maar een bijdrage leveren, opdat de aarde ook voor de volgende generaties nog een leefbare levensruimte is. „Wij willen oplossingen verschaffen die de klanten tevreden stellen - met betrekking tot comfort en prijs-/vermogenverhouding - maar tegelijk duurzaam en milieubewust werken.“ Om deze uitdaging aan te gaan, worden bij Eder technologie en innovatie gecombineerd met 100% Oostenrijkse ingrediënten.

-> zie ook www.eder-heizung.at

 

 

Ardea nv is invoerder van Eder in België.